Hotel Ciucas Valenii de Munte

Hotel Ciucas Valenii de Munte este unul dintre cele mai pitorești și confortabile locuri de cazare din zona Munților Ciucas. Situat în mijlocul naturii, acest hotel oferă o experiență unică de relaxare și recreere pentru turiști din toate colțurile lumii.

Locație și priveliște

Hotelul este amplasat în inima Munților Ciucas, oferind o panoramă spectaculoasă asupra peisajului montan. Cu munți acoperiți de păduri dese și pajiști verzi, priveliștea este absolut încântătoare în orice moment al anului.

Dotări și facilități

Hotelul Ciucas este renumit pentru facilitățile sale moderne și confortul oferit oaspeților. Camerele spațioase sunt elegant mobilate și echipate cu tot ce este necesar pentru un sejur plăcut. Fiecare cameră are baie proprie, TV cu ecran plat, minibar și acces gratuit la internet Wi-Fi.

Printre facilitățile oferite se numără și un restaurant rafinat care servește preparate din bucătăria internațională și locală, o piscină interioară și una exterioară, terenuri de tenis și fotbal, precum și o sală de fitness complet echipată. Pentru cei care doresc să se relaxeze în mod special, există și un centru spa care oferă o gamă largă de tratamente și masaje.

Activități în aer liber

Pe lângă relaxarea în cadrul hotelului, oaspeții au oportunitatea de a se bucura de numeroase activități în aer liber în împrejurimile sale. De la drumeții și cățărări pe munte la ciclism și tiroliană, există ceva pentru toate gusturile și nivelurile de aventură.

Evenimente și conferințe

Cu săli de conferințe bine echipate și spații pentru evenimente, Hotelul Ciucas este locul ideal pentru organizarea diverselor evenimente, de la întâlniri de afaceri și conferințe la nunți și petreceri private. Personalul experimentat și profesionist este mereu disponibil pentru a asigura desfășurarea fără probleme a oricărui eveniment.

În concluzie, Hotelul Ciucas Valenii de Munte este destinația perfectă pentru cei care caută o escapadă de relaxare sau aventură în mijlocul naturii. Cu facilități de lux, peisaje spectaculoase și o gamă diversificată de activități, acesta oferă o experiență memorabilă pentru toți oaspeții săi.

Recenzii și păreri ale clienților

Opiniile clienților sunt extrem de importante pentru noi. Iată ce spun aceștia despre experiența lor la Hotelul Ciucas:

Data Nume Recenzie
12 mai 2023 Andreea M. Am petrecut un weekend minunat la Hotelul Ciucas. Personalul a fost foarte amabil și atent la nevoile noastre. Camerele sunt spațioase și curate, iar priveliștea din balcon este impresionantă. Cu siguranță vom reveni!
5 iulie 2023 Ion P. Am organizat aici conferința companiei și totul a fost perfect. Sălile de conferințe sunt moderne și bine echipate, iar serviciile au fost impecabile. Recomand cu căldură!
18 august 2023 Maria S. O experiență relaxantă și revigorantă! Am profitat de centrul spa și de tratamentele lor și m-am simțit ca nouă. Cu siguranță un loc unde să te întorci pentru a scăpa de agitația cotidiană.

Întrebări frecvente

 • Care sunt orele de check-in și check-out?
  Check-in-ul este disponibil începând cu ora 14:00, iar check-out-ul este până la ora 12:00.
 • Este permisă cazarea cu animale de companie?
  Da, Hotelul Ciucas permite cazarea cu animale de companie, cu condiția ca acestea să fie anunțate în prealabil.
 • Există locuri de parcare disponibile?
  Da, hotelul oferă parcare gratuită pentru oaspeți.
 • Se pot rezerva activități în aer liber în avans?
  Da, puteți rezerva diverse activități în aer liber prin intermediul recepției hotelului sau online, în funcție de disponibilitate.
Photo of author

Afek

Lasă un comentariu