Hotel Perla 1 Mai Contact

Hotel Perla este o destinație de vacanță renumită în inima stațiunii 1 Mai. Pentru a facilita comunicarea și rezervările, este important să ai acces la informațiile de contact corecte ale acestui hotel deosebit.

Contactează-ne

Pentru orice întrebări, rezervări sau asistență, echipa noastră dedicată este disponibilă să te ajute. Ai la dispoziție mai multe modalități de a intra în legătură cu noi:

Departament Număr de telefon Email
Recepție +40 123 456 789 [email protected]
Rezervări +40 123 456 790 [email protected]
Relații cu clienții +40 123 456 791 [email protected]

Nu ezita să ne contactezi pentru orice solicitare sau întrebare. Suntem aici pentru a te ajuta să ai o experiență de neuitat la Hotel Perla.

Vizitează-ne

Dacă dorești să ne vizitezi personal, te așteptăm cu drag la adresa noastră:

Strada Plajei nr. 1
Stațiunea 1 Mai, Județul Bihor
Cod poștal: 417505

Hotel Perla este situat într-o locație convenabilă, oferindu-ți acces facil la plajă și la cele mai frumoase atracții turistice din zonă.

Oferă-ne Feedback

Ne dorim să știm mereu cum putem îmbunătăți experiența ta la Hotel Perla. Dacă ai feedback sau sugestii, te rugăm să ne scrii la adresa de email sau să ne contactezi telefonic. Opiniile tale sunt extrem de valoroase pentru noi și ne ajută să oferim servicii de cea mai înaltă calitate.

Așteptăm cu nerăbdare să te avem ca oaspete la Hotel Perla și să îți oferim o ședere memorabilă!

Întrebări frecvente

Pentru a te ajuta să te pregătești pentru șederea ta la Hotel Perla, iată câteva întrebări frecvente și răspunsuri:

 • Care sunt orele de check-in și check-out?
  Orele noastre standard de check-in sunt după ora 14:00, iar check-out-ul este până la ora 12:00. Dacă ai nevoie de aranjamente speciale, te rugăm să ne contactezi pentru a verifica disponibilitatea.
 • Oferiți parcare?
  Da, avem o parcare privată disponibilă pentru oaspeții noștri. Te rugăm să ne anunți în avans dacă vei avea nevoie de loc de parcare pentru a-ți putea rezerva unul.
 • Hotelul este accesibil persoanelor cu dizabilități?
  Da, dorim să asigurăm accesibilitatea tuturor oaspeților noștri. Avem facilități și camere special adaptate pentru persoanele cu dizabilități. Te rugăm să ne informezi în avans despre nevoile tale specifice pentru a putea pregăti totul în mod corespunzător.
 • Pot face rezervări pentru evenimente speciale sau conferințe?
  Cu siguranță! Hotelul nostru oferă spații și servicii pentru diverse evenimente speciale, inclusiv conferințe, nunți sau petreceri. Contactează-ne pentru mai multe detalii și pentru a discuta opțiunile disponibile pentru evenimentul tău.
Photo of author

Afek

Lasă un comentariu