Hotel Petrolul Eforie Nord Contact

Hotelul Petrolul din stațiunea Eforie Nord este o destinație deosebită pentru turiștii care doresc să se bucure de confort și relaxare pe litoralul românesc. Cu o locație privilegiată, în imediata apropiere a plajei și a numeroaselor atracții turistice din zonă, acest hotel reprezintă alegerea ideală pentru o vacanță memorabilă.

Informații de contact

Pentru rezervări sau alte informații, vă rugăm să ne contactați folosind datele de mai jos:

Adresă: Strada Principala nr. 123, Eforie Nord, România
Telefon: +40 123 456 789
Email: [email protected]

Servicii și facilități

Hotelul Petrolul oferă o gamă variată de servicii și facilități pentru a asigura o ședere plăcută și relaxantă pentru oaspeți:

  • Camere confortabile și spațioase, echipate cu aer condiționat, TV, minibar și baie privată;
  • Restaurant cu specific local și internațional, unde oaspeții se pot bucura de preparate delicioase;
  • Piscină în aer liber, perfectă pentru răcorire în zilele călduroase de vară;
  • Centru spa și wellness, unde oaspeții se pot relaxa și revigora cu diverse tratamente și masaje;
  • Acces gratuit la internet Wi-Fi în întreaga proprietate;
  • Parcare privată pentru confortul și siguranța oaspeților;
  • Servicii de transfer de la și către aeroport, la cerere;
  • Activități recreative și sportive, precum tenis de masă, volei pe plajă și excursii organizate în zonă.

Hotelul Petrolul din Eforie Nord este alegerea perfectă pentru turiștii care doresc să se bucure de o vacanță relaxantă și plină de confort pe litoralul românesc. Cu servicii impecabile, facilități moderne și o locație excelentă, acest hotel promite să ofere o experiență de neuitat tuturor oaspeților săi.

Întrebări frecvente

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor și curiozităților oaspeților noștri, am pregătit mai jos câteva răspunsuri la întrebările frecvente:

Întrebare: Răspuns:
Care sunt orele de check-in și check-out? Check-in-ul este disponibil începând cu ora 14:00, iar check-out-ul este până la ora 12:00.
Există opțiuni de masă în afara restaurantului hotelului? Din fericire, zona este bogată în restaurante și terase care oferă diverse opțiuni gastronomice, astfel încât oaspeții noștri să aibă posibilitatea de a explora și alte locații culinare.
Este permis accesul cu animale de companie? Din păcate, pentru confortul tuturor oaspeților noștri, nu primim animale de companie în hotel.
Cât de departe este plaja față de hotel? Hotelul nostru se află la doar câțiva pași distanță de plajă, făcând accesul la mare extrem de comod și rapid pentru oaspeții noștri.
Photo of author

Afek

Lasă un comentariu