Hotel Piatra Craiului în Parcul Național Piatra Craiului: O oază de relaxare la Paraul Rece

Piatra Craiului este unul dintre cele mai frumoase masive montane din România, renumit pentru peisajele sale spectaculoase și traseele de drumeții fascinante. În inima acestui paradis natural se află Paraul Rece, un mic sat montan care atrage turiști din toate colțurile lumii. Iar pentru cei care doresc să se bucure de toate aceste minunății în confort și lux, Hotelul Piatra Craiului este alegerea perfectă.

Despre Hotelul Piatra Craiului

Hotelul Piatra Craiului este un complex hotelier de patru stele situat într-o locație pitorească, la doar câțiva pași de râul Paraul Rece. Cu o arhitectură tradițională și facilități moderne, acesta oferă o experiență de neuitat pentru turiștii care doresc să exploreze frumusețea naturală a Parcului Național Piatra Craiului.

Facilități și Servicii

Hotelul dispune de camere spațioase și confortabile, decorate cu gust și echipate cu toate facilitățile necesare pentru a asigura o ședere plăcută. Fiecare cameră oferă vedere la munți sau la grădina interioară a hotelului, oferind o atmosferă liniștită și relaxantă.

În plus, hotelul pune la dispoziția oaspeților săi o varietate de facilități, printre care:

 • Restaurant cu specific local și internațional
 • Centru spa și wellness, unde oaspeții se pot relaxa și răsfăța cu diverse tratamente și masaje
 • Piscină interioară și saună
 • Sală de fitness complet echipată
 • Săli de conferințe și evenimente, perfecte pentru organizarea de întâlniri de afaceri sau petreceri private

Activități în aer liber

Pe lângă facilitățile oferite de hotel, turiștii au la dispoziție o varietate de activități în aer liber în împrejurimile sale. De la drumeții și escaladă pe traseele din Parcul Național Piatra Craiului, la ciclism montan și tiroliană peste râul Paraul Rece, există ceva pentru fiecare pasionat de natură și aventură.

În concluzie, Hotelul Piatra Craiului este alegerea ideală pentru cei care doresc să exploreze frumusețea naturală a Parcului Național Piatra Craiului într-un cadru confortabil și elegant. Cu facilități de top și o gamă variată de activități, acesta promite să ofere o experiență memorabilă tuturor oaspeților săi.

Prețuri și Rezervări

Pentru a face o rezervare la Hotelul Piatra Craiului, vă rugăm să consultați tabelul de mai jos pentru informații despre tarifele noastre actuale și disponibilitatea camerei.

Tip cameră Preț pe noapte Disponibilitate
Cameră standard 300 RON Disponibilă
Suită Deluxe 500 RON Limitată
Suită Presidențială 800 RON Limitată

Întrebări frecvente

 • Care sunt orele de check-in și check-out?
 • Ora de check-in este la 14:00, iar check-out-ul este la 12:00. Dacă aveți nevoie de aranjamente speciale, vă rugăm să ne contactați în avans.

 • Hotelul acceptă animale de companie?
 • Da, acceptăm animale de companie de mici dimensiuni în camerele noastre, cu o taxă suplimentară. Vă rugăm să ne anunțați în avans.

 • Care sunt opțiunile de transport către hotel?
 • Puteți ajunge la hotel cu mașina personală sau puteți folosi serviciul nostru de transfer contra cost. De asemenea, există și opțiuni de transport în comun disponibile.

Photo of author

Afek

Lasă un comentariu